Rólunk

A PszichoMenedzser Bt 2015-ben alakult annak érdekében, hogy a leginkább egyénre szabott kezelést tudjuk nyújtani a fizikai fájdalommal élők számára a pszichológia, pszichoterápia és pszichiátria területén egyaránt. Cégünk alapítója Hal Melinda pszichológus, közgazdász, a Bajai Szent Rókus Kórház pszichológusa és a Semmelweis Egyetem oktatója, kutatója.

Fontosnak tartom, hogy kutatásaink és az abból fakadó új, innovatív kezelési eljárásaink a tudományos igényesség mellett érthetően, a tudományos marketing eszközeit felhasználva, fogyasztható tartalomként kerüljenek a hétköznapi emberek elé. Célunk, hogy a kezelési protokoll kialakításában, döntésekben aktív résztvevő legyen a kliens, az ő egyéni és a mi szakmai szempontjainkat megvitassuk. Az egyénre szabott kezelés így lesz elérhető. Számos területen tevékenykedünk a Pszichomenedzserrel, így a fizikai fájdalom és zaklatás elleni harc mellett hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra, a megelőzésre, a sport területén az aktivitásra és teljesítményfokozásra, vagy akár a párkapcsolati – szexuális problémákra egyaránt.

Hal Melinda


Cégünk pszichológiai konzultációval, pszichoedukációs és oktatási programok szervezésével foglalkozik. Aktívan részt veszünk a társadalmi felelősségvállalásban programjaink által és hatékony segítséget nyújtunk az arra rászoruló, segítséget kérő emberek számára. Számos alkalommal bonyolítunk csoportos önállóan szervezett tréningeket, partnereinkkel közös foglalkozásokat, vagy akár speciális céges megkeresésre önismeretfejlesztő, empátia és stresszkezelő programokat. A Pszichomenedzser Bt. pszichológiai, illetve orvosi kutatások kivitelezésében, azok elemzésében és az eredmények tudományos publikálásában nagy tapasztalattal rendelkezik, így munkatársaink ilyen jellegű kérdésekben is szívesen állnak rendelkezésére.

Alább a Hírparti.hu-n megjelent cikket olvashatjátok

Már egyetemistaként kutatta a fejfájás és az agresszió titkait 2019.05.13. Bár Hal Melinda fejfájáskutatónak is …

A fájdalom és a zaklatás összefügg

2019.május 6-án a Style magazin készített velem interjút, amelyben a fájdalom és a zaklatás összefüggéséről …

A lélek fájdalmas sebei – Hogyan gyógyuljunk a trauma után?

Az előadás során körbejárjuk a női és férfi szexualitással összefüggő problémákat, valamint a fájdalom-szindrómákat …